×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Lady Gaga als invallerares

29.06.2017 -

Een klas was onlangs heel gelukkig toen er een wel heel bijzondere invallerares voor hun stond. Lady Gaga nam namelijk een dag de lessen over voor het goede doel.


De kinderen geloofden eigenlijk niet dat het de superster was die voor hen stond. Gelukkig had Lady Gaga ze snel overtuigd. Als invallerares probeerde de zangeres de kinderen vooral te stimuleren om hun doelen te bereiken door het met hen over hun dromen te hebben en te bespreken wat ze daarvoor nodig hebben. 

Lady Gaga deed dit om te zorgen dat kinderen op school de juiste benodigdheden hebben en om te zorgen dat er een positieve leeromgeving is voor kinderen. Ze maakte het filmpje voor Staples, DonorsChoose en de Born This Way Foundation.