×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Gouden plaat voor Shawn Mendes uit handen van Humberto Tan

8.11.2016 -

Shawn Mendes gaat na zijn bezoek aan Nederland niet met lege handen naar huis. Nadat het tieneridool zondagavond twee MTV European Music Awards won, kreeg hij maandag ook nog een gouden plaat uit handen van Humberto Tan.


De 18-jarige singer-songwriter, bekend van de megahits Stitches en Treat You Better, was te gast in RTL Late Night toen hij hoorde dat zijn nieuwe album Illuminate de gouden status heeft bereikt in Nederland.

Zondagavond ontving hij in Ahoy Rotterdam tijdens de MTV EMA de award voor Beste mannelijke artiest, waarmee hij Calvin Harris, Drake, Justin Bieber en The Weeknd aftroefde. Hij kreeg ook nog de award voor beste Canadese act.

Shawn Mendes geeft op 1 mei volgend jaar een concert in de Ziggo Dome, dat een van zijn stops zal zijn tijdens zijn Illuminate World Tour.