×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Geïrriteerde Justin Bieber haalt uit naar paparazzi

14.12.2016 -

Justin Bieber had het even helemaal gehad met alle paparazzi die hem volgden. Toen hij gisteren rustig aan het winkelen was in Beverly Hills werd hij weer eens achtervolgd met camera's. Als de journalisten dan ook nog volgens Bieber domme vragen gaan stellen, is de zanger er snel klaar mee.


De eerste domme vraag is volgens Justin: 'Ga je zingen bij de inaugratie van Donald Trump? Hij zoekt nog iemand.' Maar na die vraag weet Justin zich nog redelijk in te houden. 

Maar dan wordt hem gevraagd: 'Is dit iets wat je van Kanye West hebt gehad, dat je zo stil bent?' Dan is Justin er helemaal klaar mee. 'Ik loop hier gewoon over straat met een vriend.' En na weer een korte stilte volgt: 'Wat is er mis met je gezicht?' Volgens Biebs is er niks verkeerd aan de gelaatstrekken van de journalist, maar straalt de onzekerheid er gewoon vanaf. Na die opmerking druipt de cameraman snel af.