×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Er komen drie Boer Zoekt Vrouw-baby’s aan

15.05.2017 -

Er was afgelopen zondag een Boer Zoekt Vrouw-afterparty om het seizoen af te sluiten en daar zijn ook de boeren van vorige seizoenen aanwezig. Dit jaar draaide het niet alleen om de boeren van afgelopen seizoen, maar er waren ook drie boeren die voor de camera kwamen vertellen dat ze een kindje krijgen.


De boeren Leo en Jan uit seizoen 2014-2015 en boer Johan uit seizoen 2012 verschenen allemaal met partner voor de camera en vertelden het blijde nieuws. 

Bij Johan en Lourianne is al goed te zien dat er een kleine komt. Lourianne vertelt dat ze al 29 weken zwanger is en dat het 'wel goed' gaat. Ze krijgen een meisje. 'Nog ongeveer 11 weekjes en dan hopen we dat zij goed geboren wordt', zegt de trotse toekomstige vader. 'Een boerinnetje.'

Leo en zijn vriendin zijn nu ongeveer vier maanden zwanger vertellen ze. Daarnaast heeft het stel ook nog ander leuk nieuws. 'Over een week of 6 gaan we trouwen', zegt Leon. 'En ze is zwanger, wat wil je nog meer?'

Rianne, de vriendin van boer Jan, is nu ongeveer 12 weken zwanger. 'Het gaat nu wel weer goed', zegt de blondine over haar zwangerschap. Ze vertelt dat ze veel moe is geweest, last van haar buik had en geen zin had in eten. Nu gaat het gelukkig beter. Het stel weet nog niet of ze een jongetje of een meisje krijgen. Eind november verwachten ze het kindje.