Video: Dochter Blake Lively (1) kent al behoorlijk wat vieze woorden

Kleine James is pas een jaar oud, maar de dochter van Blake Lively en Ryan Reynolds kent al behoorlijk wat vieze woorden. Ze flapt ze er wel onbedoeld uit, bekent Blake in de talkshow van Jimmy Fallon.

Het kleine meisje probeert sit – zit – te zeggen, maar dat komt eruit als shit. Oeps! Maar dat neemt Blake nog voor lief, want wat ze in de speeltuin roept is nog een tikkeltje erger. Daar trekt haar mama vaak haar sokken uit en de kleine meid probeert dan socks – sokken – te zeggen. In plaats van daar shocks van te maken, zoals ze bij sit de s door sh vervangt, vervangst ze hier de medeklinker door een c. Ze roept dus heel enthousiast cocks – piemels – rond. 

Toch is Blake apetrots op haar kleine meid. Ze durfde het nu zelfs aan om voor het eerst een video van haar dochter te delen. De vorige keer dat ze bij Jimmy Fallon was kreeg ze namelijk een levensgrote pop van de presentator mee. Tot groot ongenoegen van echtgenoot Ryan Reynolds noemt James de pop nu papa. Gelukkig kan de acteur zelf ook nog wat lol beleven met de pop, zo laat Blake aan Jimmy zien.