×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Chantal Janzen openhartig over zwangerschap

17.10.2017 -

Chantal Janzen is in een video op haar social media-kanaal heel openhartig over haar zwangerschap. De presentatrice maakte deze week bekend dat zij in verwachting is van een jongetje.


Chantal vertelt in de video openhartig over de afgelopen paar jaar. 'Ik had een heel aantal jaar geleden onrustige cellen bij mijn baarmoederhals en die moesten eruit gehaald worden. Dat was een hele spannende periode, vooral het wachten op de uitslag', legt de presentatrice uit.

'En eerlijk gezegd was er een aantal jaar dat ik dacht: ik wil dat daar heel even niks gebeurt. Ik wil niet zeggen dat ik een groot trauma had, maar het voelde gewoon even niet goed. Ik vond een zwangerschap op dat moment helemaal niet prettig. Ik ben er lang mee bezig geweest om die schrik te boven te komen', vertelt ze. 

Vorig jaar merkte de presentatrice dat ze steeds meer begon te denken aan een tweede kindje. Ze stopte met de anticonceptie en raakte meteen zwanger. 

Haar zoontje James heeft een duidelijke voorkeur voor het geslacht van de baby: 'Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed. Toen zaten we allemaal wel een beetje in de rats want dat zou wel jammer zijn', vertelt Chantal. 

'Logistiek is het ook jammer want mijn ouders wonen in Limburg. Het is dan toch lastig met naar school brengen, iedere dag naar Amsterdam. Maar hij blijft gelukkig bij ons wonen want het wordt een jongetje, een broertje’, grapt ze. 

De kritieke drie maanden zijn voorbij en Chantal kan niet wachten tot ze het kindje in het voorjaar in haar armen kan sluiten. 'Het gaat gelukkig nu ook weer wat beter. Ik ben de hele zomervakantie ziek geweest. Dus dat was echt een topzomer. Echt van genoten… Nee, dat was niet fijn’, besluit ze.