×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Bas van Toor kan weer lopen

27.10.2016 -

Bas van Toor, ook wel bekend als clown Bassie, gaat met stapjes vooruit in zijn revalidatieproces. Letterlijk, want de acteur kan inmiddels weer zelfstandig lopen.


Op de Facebook van Bassie en Adriaan toont Bas vol trots zijn progressie. 'Al is het met kleine pasjes op de loopbrug of achter een rollator, hij kan het wel!' Staat erbij geschreven. 'En de vooruitzichten zijn voorlopig goed. Zo zie je maar, wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!'

Bas van Toor is aan het revalideren in Marnix Revalidatiecentrum te Vlaardingen. Bas heeft de auto-immuunziekte Barré Syndroom, waardoor er verlammingsverschijnselen optreden. Daardoor had hij bijvoorbeeld geen gevoel meer in zijn benen. Dat is nu gelukkig weer terug.