Victoria Koblenko poseert naakt

Victoria Koblenko heeft op Instagram een foto geplaatst, waarop ze volledig naakt te zien is. Koblenko is geheel goud geschilderd en poseert voor de camera van fotograaf Jasper Suyk alsof ze een stuk voedsel is. De post draagt de titel 'Gefileerd!'.

Koblenko heeft de foto geplaatst als protest tegen asociaal gedrag op social media. "Er is iets wat me al geruime tijd ernstig zorgen baart. Hoe sociale media steeds meer een podium worden voor asociaal gedrag. Hoe mensen anoniem seksistische, racistische en discriminerende uitingen doen. Straffeloos, schijnheilig en gewetenloos schermen mensen met de vrijheid van meningsuiting zonder zich rekenschap te geven van het feit dat we in Nederland alles mogen zeggen, maar dat dat niet gelijk staat aan de fatsoensnorm waarbij je alles hoeft te zeggen."
De actrice en presentatrice beschrijft hoe ze op social media voor van alles wordt uitgemaakt. "Domme hoer werd een categorie op zich", schrijft ze. "Mijn IQ zou gelijk zijn aan dat van een veldmuis, mijn intellect aan een krop sla en mijn talent gelijk aan een slipje."