×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Koblenko onthult waar de naam Kiy vandaan komt

18.11.2016 -

Victoria Koblenko heeft eindelijk onthuld waar de naam van haar zoontje Kiy vandaan komt. Op Instagram heeft ze de betekenis van de naam, volgens haar bedacht door papa Evgeniy Levchenko, weg.


Dit gebeurde nadat ze een cadeau hadden ontvangen van de burgermeester van Kiev. 'Volgens een Oekraiense legende was Kiy een van de stichters van Kiev', vertelt Victoria. 

De naam komt tegenwoordig in Oekraine niet meer zoveel voor zegt de actrice, mar wel in Japan en Korea. 'We hopen een trend te hebben gezet.' 

Eindelijk weten we dus waar de naam van het ventje vandaan komt. Kiy werd begin augustus geboren en is het eerste kindje van Victoria en Evgeniy.