×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Beckham bevestigt Spice Girl-reünie

3.02.2018 -

De Spice Girls zijn voor het eerst in zes jaar weer bij elkaar gekomen. Victoria Beckham postte vrijdag aan het einde van de middag een foto op Instagram waarop alle leden van de meidengroep staan.


'Hou van mijn meiden!', schrijft 'Posh Spice' bij het plaatje met veel kusjes en het woord 'exciting', waarmee ze hint op een aankomende publieke reünie.

 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Victoria, Melanie B, Melanie C, Geri Horner en Emma Bunton kwamen vrijdag samen met hun voormalige manager Simon Fuller bij elkaar in het huis van Geri. Volgens Britse media bespraken ze daar de laatste details van de reünie. De vijf zouden er allemaal zo'n 10 miljoen pond (zo'n 11,3 miljoen euro) mee opstrijken.