Victor Reinier geniet van dochtertje

Victor Reinier en zijn vrouw Aimée Kiene hebben volgens hem geboft met hun dochtertje Robin. Het op 6 december geboren meisje is een 'doorslapertje', vertelt de acteur. "Ze heeft 's nachts maar één keer voeding nodig."

"Als ik na een theatervoorstelling laat thuiskom, is het net haar 'schreeuw- en eetmoment'", vervolgt hij. "Dan is het huis even in rep en roer, maar bovenal een oergezellige boel."

De nachtrust van de 50-jarige Victor heeft dan ook niet veel te lijden onder de komst van de baby. "Als ik er vermoeid uitzie, komt dat niet door ons kindje, maar door de lange werkdagen", zegt hij in het AD. "Aimée, die nog met zwangerschapsverlof is, biedt regelmatig, als ik een goede nachtrust nodig heb, de helpende hand. Ga maar in een andere kamer slapen, zegt ze dan. Anders word je misschien wakker van ons."

Victor heeft nog goed contact met zijn ex-vrouw Anja Rosier. "Anja runt één van de beste baby- en kinderkledingwinkels in Amsterdam. Aimée en ik hebben daar dus flink geshopt voor de baby. Soms belt Anja op dat er leuke nieuwe dingen zijn binnengekomen. Dan gaan we natuurlijk direct kijken."