×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verspreiders filmpje Paay toch voor rechter

Verspreiders filmpje Paay toch voor rechter
13.02.2019 -

De rechter gaat zich weer buigen over het gelekte plasseksfilmpje van Patricia Paay. Twee personen die het filmpje op Twitter hebben gepubliceerd, zijn niet akkoord gegaan met een schikking van het Openbaar Ministerie (OM).


Het OM had de verdachten verschillende transacties aangeboden, variƫrend van een geldboete, een schadevergoeding of een werkstraf. Omdat de twee niet akkoord zijn, moeten zij toch voor de rechter verschijnen.

Het filmpje kwam in de openbaarheid toen een van de verdachten op zijn Twitteraccount de beelden plaatste en Geenstijl ernaar linkte.

Geenstijl is wel akkoord gegaan met de schikking met het OM. Eerder werd al bekend dat de site 30.000 euro schadevergoeding moest betalen aan Paay.