×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verslaafde Mel B. wil afkicken

26.08.2018 -

Melanie Brown heeft een paar heftige maanden achter de rug. De 43-jarige zangeres greep daarom naar de fles. De voormalig Spice Girl kampt met een alcohol- en seksverslaving en neemt daarom volgende maand haar intrek in een afkickkliniek.


'De laatste zes maanden zijn erg zwaar geweest', zei Mel B, die vorig jaar scheidde van Stephen Belafonte. De zangeres werkt aan haar memoires, Brutally Honest, en zegt dat het 'onvoorstelbaar traumatisch is geweest om een relatie waarin ik emotioneel misbruikt ben en alle narigheden te herleven'. De zangeres, tevens jurylid van America's Got Talent, zegt nu 'heel open' te zijn over haar drankgebruik, waarmee ze haar pijn wilde wegstoppen, omdat het 'een manier is waarop heel veel mensen proberen te maskeren wat er echt speelt'.

'Soms kan ik niet omgaan met alle emoties', ging Mel verder. 'Maar het probleem was nooit alcohol of seks, het zit dieper.' Ze wil zich volgende maand in Groot-Brittannië op laten nemen in een afkickkliniek. 'Het moet in het VK zijn, want ik ben erg Brits en ik weet wat het beste voor mij is.'

Hoewel ze het 'moeilijk' heeft, hoopt Mel lotgenoten een hart onder de riem te kunnen steken. 'Ik praat erover omdat dit een enorm probleem is voor zoveel mensen.'