×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verlovingsring Jennifer Lopez kost miljoenen

Verlovingsring Jennifer Lopez kost miljoenen
11.03.2019 -

Alex Rodriguez heeft flink uitgepakt voor de verlovingsring van Jennifer Lopez. De voormalig honkballer zou tussen de 1 en 5 miljoen dollar hebben neergeteld voor het sieraad, zeggen meerdere juweliers in het Amerikaanse tijdschrift People.


Omdat het koppel zelf geen details naar buiten heeft gebracht over de ring met grote vierkante diamant, vroeg People meerdere experts om een schatting. Een juwelier denkt dat er aan “een van de meest prachtige verlovingsringen van een ster ooit” een prijskaartje van tussen de 1 en 1,9 miljoen dollar hangt. Een collega denkt echter dat het sieraad veel meer waard is en schat de ring op een bedrag van rond de 4,5 miljoen dollar. Een derde expert gokt dat Alex tegen de 5 miljoen dollar heeft betaald.

Het koppel, dat bekendstaat onder het pseudoniem J-Rod, maakte afgelopen weekend bekend verloofd te zijn. De twee zijn sinds 2017 een setje. Voor Jennifer (49) wordt dit het vierde huwelijk, Alex (43) stapte één keer eerder in het huwelijksbootje. Beiden hebben twee kinderen uit voorgaande huwelijken.