×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verloving Ariana Grande en Pete nu echt officieel

21.06.2018 -

Pete Davidson heeft tijdens zijn bezoek aan de talkshow van Jimmy Fallon bevestigd dat hij verloofd is met Ariana Grande. 'Ja man, het is echt waar en het is f*cking te gek! Ik heb het gevoel alsof ik een wedstrijd heb gewonnen,' aldus een glunderende Pete.


Ook bekende hij veel aanspraak op straat te krijgen van mannen, die hem zeggen 'hey dude, jij geeft ons hoop!', iets waarom de komiek hard moest lachen. 'Grandson', zoals het stel door hun fans al liefkozend genoemd wordt, heeft ook een riant liefdesnestje op de kop getikt in New York. Voor bijna 14 miljoen euro zijn ze de nieuwe eigenaren geworden van een penthouse dat van alle luxe voorzien is.

Het appartement behoort toe aan een van de meest luxe panden van Manhattan, dat onder meer een binnenzwembad met skylights, IMAX-thuisbioscoop, juicebar, spa en fitness heeft. Ariana en Pete werden gespot in New York toen ze samen meubels voor hun huis aan het kopen waren.