Roxeanne Hazes

Verloofde Roxeanne Hazes sleepte haar door miskraam heen: ‘Toen wist ik, jij bent de liefde van mijn leven’

Roxeanne Hazes vertelt in Vad3r, de podcast van Jeugd van Tegenwoordig-lid Pepijn Lanen en zijn vrouw Coco, openhartig over de miskraam die ze in 2017 doormaakte. Haar verloofde Erik Zwennes, met wie ze ruim vijf jaar samen is, was haar rots in de branding.

De 29-jarige zangeres en Erik waren nog niet zo lang samen toen ze zwanger bleek. De twee waren dolblij, want ze wilden graag een kindje. Maar toen ging het mis. Roxeanne vertelt hoe ze door het ziekenhuis met een strip pillen naar huis werd gestuurd om daar de miskraam te ondergaan. Dat was uiteraard “ontzettend heftig”, maar door het handelen van Erik tijdens die afschuwelijke gebeurtenis, wist ze 100 procent zeker dat hij háár man was.

Dienstbaar

“Ik was niet in staat om het vruchtzakje te zoeken in de uitdrijving”, vertelt Rox. “En hij nam dat vólledig op zich. Hij zette al zijn mannelijkheid opzij om echt dienstbaar voor mij te zijn. Dat was het moment dat ik dacht: jij bent het. Jij bent de pappa van mijn kindjes. Jij bent de liefde van mijn leven.”

Vier jaar geleden werd hun liefde bekroond met zoontje Fender, die gelukkig kerngezond ter wereld kwam. Door alles wat zij en haar verloofde samen hebben doorstaan is Roxeanne “heel blij dat Erik de pappa van Fender is”.