×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verjaardagskiekjes Gerard Joling

30.04.2018 -

Gerard Joling blies gisteren 58 kaarsjes uit. En Geer zou Geer niet zijn wanneer hij dat niet zou vieren met een compleet over de top verjaardagsfeestje. Wij hebben de leukste foto's van zíjn avond op een rijtje gezet voor je.


Gerard vierde zijn verjaardag in Burlesque-thema in het hartje van onze hoofdstad. En bij die feestelijke avond waren, uiteraard, behoorlijk wat bn'ers aanwezig. Ook Gerard's moeder kon niet ontbreken: 'We hebben er zin in, hé mam? De beuk gaat erin! We hebben alles uit de kast gehaald…', aldus Geer op de heenweg naar zijn fuif.

Ook André Hazes was bij het partijtje aanwezig en bleef daar vervolgens tot in de vroege uurtjes. Ondanks het nieuws over zijn relatiebreuk met Monique, wat die dag naar buitenkwam. Hij arriveerde samen met Dries Roelvink en volkszanger Bram Koning. 

Marieke Elsinga ging op de foto met Karin Bloemen en Irene Moors. Daarnaast vierden vele anderen naast 'onze' Geer zijn 58e verjaardag met hem mee. En het bleef nog lang onrustig in Amsterdam…

Woensdag in de nieuwe Weekend meer foto's van het feestje van Gerard!

 

Gezellig onderweg met mijn lieve moedernaar mijn verjaardagsfeest#gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

 

Gezelllug.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Omgekleed, snel wat eten en dan naar verjaardag van @gerard_joling

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Aan de GT’s want @gerard_joling is jarig. @rtlboulevard @karin_bloemen @irene_moors

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op