×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verhuizers nog druk bij Huis ten Bosch

Verhuizers nog druk bij Huis ten Bosch
3.01.2019 -

De verhuizing van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van de Eikenhorst naar paleis Huis ten Bosch is nog in volle gang. Donderdag werden er verhuizers bij het paleis gezien.


De koning vertelde eerder dat de verhuizing eind december plaats zou hebben. Erg ver hoeven de dozensjouwers niet te rijden. Huis ten Bosch ligt slechts zes kilometer verder dan de villa in Wassenaar waar het gezin de afgelopen jaren woonde.

Voor de prinsessen verandert er niet veel. Behalve dat ze een nieuwe kamer krijgen kunnen ze gewoon naar dezelfde school. Amalia en Alexia komen zelfs dichter bij het Sorghvliet gymnasium te wonen en voor Ariane wordt de afstand naar de Bloemcampschool in Wassenaar niet veel groter.