×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Velen nemen afscheid van Mies Bouwman

Velen nemen afscheid van Mies Bouwman
6.03.2018 -

De besloten uitvaart van Mies Bouwman in het crematorium Amersfoort in Leusden is dinsdag bijgewoond door veel familieleden en vrienden, onder wie veel bekende Nederlanders. In het crematorium werd in 2013 ook de man van Mies, regisseur Leen Timp gecremeerd.


De lijst genodigden die de onbetwiste koningin van de Nederlandse televisie de laatste eer bewezen was lang. Onder anderen Maarten van Rossem, Matthijs van Nieuwkerk, Paul van Vliet, Herman van Veen, Linda de Mol, Berend Boudewijn, Liesbeth List, Hans Wiegel, Freek de Jonge, Fred Oster, Jan Mulder en Hans van Willigenburg waren er.

De televisiepresentatrice overleed vorige week maandag thuis in het Utrechtse Elst in het bijzijn van haar kinderen. Ze is 88 jaar geworden.