Van de Sande Bakhuyzen begint aan opnamen nieuwe film

Deze week starten de opnamen van de speelfilm Het leven uit een dag, gebaseerd op de gelijknamige roman van A.F. Th. van der Heijden. De hoofdrollen worden gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen, bekend van Afblijven, en Loïs de Jong, voor wie het haar debuut is op het witte doek.  

Andere acteurs die een rol vervullen in de film zijn Tycho Gernandt, Egbert Jan Weber, Terence Schreurs en Hadewych Minis. De film wordt geregisseerd door Mark de Cloe. Hij is ook verantwoordelijk voor het filmscript.

Het leven uit een dag gaat over een wereld waar een mensenleven maar één dag duurt. Voor de verliefde bennie en Gini is dat niet genoeg. Hun uitweg is de hel, waar het zo is als de wereld die wij kennen. Het liefdeskoppel begaat een moord en ze worden ter dood veroordeeld. Er gaat echter iets mis…

De opnamen van de film zijn gepland van 23 maart tot en met 20 juli en vinden voornamelijk plaats in en rond de stad Den Haag. Het leven uit een dag draait in het najaar van 2009 in de Nederlandse bioscopen.