×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Van Barneveld woonde week geleden nog bij vrouw

Van Barneveld woonde week geleden nog bij vrouw
13.03.2019 -

Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia woonden tot voor kort nog onder één dak. 'Ik heb nog met Raymond samengewoond tot een week geleden', zegt Silvia woensdag tegen RTL Boulevard. Dinsdag werd bekend dat de twee gaan scheiden nadat een video, die eind vorige maand zou zijn opgenomen, verscheen waarop de darter met zijn nieuwe vriendin zoent.


Hoewel Silvia en Barney, die in 1995 in het huwelijksbootje stapten, nog wel samenwoonden was de knoop om niet samen verder te gaan al eind vorig jaar doorgehakt. ‘In december hebben we besloten om onze laatste kerst samen te vieren. We gingen er niet uitkomen op deze manier’, aldus Silvia.

De geruchten dat het niet helemaal goed ging in huwelijk, gingen al langer. Silvia bevestigt dit. ‘Begin 2018 ging onze relatie al niet helemaal lekker. We hebben besloten het nog een jaar samen te proberen. Er zijn feestdagen gepland en we zijn in september nog met het gezin naar Disney geweest.’