Vader Sandra Reemer overleden

Amper 9 maanden na de onverwachte dood van zangeres Sandra Reemer, is ook haar vader overleden.

Frans Reemer is dinsdagochtend in zijn woonplaats Sint Michielsgestel overleden. Hij was onlangs 98 jaar geworden. Frans was de vader van zangeres Sandra Reemer, die vorig jaar, op 6 juni, onverwacht aan de gevolgen van borstkanker overleed. Frans en zijn echtgenote Nel beschouwden het als het grootste drama van hun leven dat ze het overlijden van hun oudste kind nog moesten meemaken. 

Met de dood van de heer Reemer komt zijn vijf jaar jongere echtgenote Nel nu alleen te staan. Zij waren zeventig jaar samen. Op 3 mei 1949 gaven Frans Reemer en Nel Kuitems elkaar het ja-woord in het toenmalige Nederlands Indië. 

Nel werd als Petronella Kuitems op 6 februari 1925 geboren in het plaatsje Ambarawa, midden Java in het toenmalige Nederlands Indië. Frans werd op 12 februari 1920 geboren in Batavia,het huidige Jakarta. Dochter Sandra en zoon Frenk werden in Nederlands Indië geboren en daarna moest het gezin het land verlaten. Er werd een nieuw bestaan opgebouwd in Brabant, waar nog twee kinderen werden geboren. Frans Reemer wordt door zijn familie  de grote motor van het gezin genoemd. Hij was tot op hoge leeftijd zeer actief en bleef tot de laatste dag verliefd op Nel, met wie hij tot enkele jaren geleden samen op een scooter door het dorp reed.