Vader minnaar Patricia Paay niet blij

De pas 26-jarige Nicky van Dam is op dit moment het zoveelste jonge vriendje van de 61-jarige zangeres. Insiders weten dat z’n vader daar niet bepaald blij mee is... 

Patricia Paay laat zich op dit moment overalgraag fotograferen met de nieuwste toyboy die zij aan de haak heeft geslagen:de 26-jarige Nicky van Dam. Nicky is van beroep eigenlijk stukadoor, maar heefteen aardig centje verdiend door met het geld van zijn familie stukkenlandbouwgrond op te kopen en deze met grote winst door te verkopen aanprojectontwikkelaars. Met haar veel jongere vriendje laat Patricia zich vaakzien in het Amsterdamse uitgaansleven. Ze gaat daarbij de plekken waar zichgeregeld fotografen op zoek naar BN’ers ophouden – zoals het Vondelpark – bepaaldniet uit de weg.

Patricia heeft al enkele peperdure cadeau’svan haar nieuwste aanwinst gekregen. Zo kreeg ze een grote flatscreen-tv voor inhaar flatje in Amsterdam-Zuid. Overigens zegt Patricia dat hetleeftijdsverschil tussen haar en Nicky (34 jaar!) er totaal niet toe doet. “Ikvoel het verschil niet. Daar kijk ik toch niet naar…,” aldus de diva.

Iemand die daar wel naar zou kijken is de vadervan Nicky van Dam. Voor de rijke onroerendgoedmagnaat zou het, aldus insiders,een doorn in het oog zijn dat zoonlief nu in een relatie is verwikkeld met eenvrouw die ouder is dan Van Dam senior. “Het is natuurlijk ook vreemd om je zoonmet een vrouw te zien daten die stukken ouder is dan jijzelf bent,” aldus eenkennis.