×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader en zoon Verstappen naar City Racing

19.07.2013 -

Het Rotterdamse racespektakel City Racing heeft voor de komende editie op 18 augustus Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur uit de geschiedenis vastgelegd: Jos Verstappen. En hij neemt zijn zoon Max mee.


De 15-jarige Max Verstappen heeft de afgelopen jaren veel indruk gemaakt in de kartwereld door nagenoeg alle hoofdprijzen voor zich op te eisen. Europese titels, wereldkampioenschappen, de ene na de andere titel reeg Verstappen junior aaneen.
“We gaan er een mooi spektakel van maken”, blikt Jos vooruit. “Voor Max is dit een leuke manier om zichzelf aan het grote publiek te presenteren. “Het is als vader natuurlijk leuk om samen met je zoon aan een dergelijk evenement deel te nemen, al reizen wij altijd samen naar de races.