Britney Spears

Vader Britney Spears probeert zijn exit als toezichthouder te vertragen

Jamie Spears, de vader van Britney, laat het er niet zomaar bij zitten en probeert volgens de advocaat van Britney zijn exit als toezichthouder te vertragen door een bedrag van ruim 1,5 miljoen euro te eisen. 

Uit documenten die TMZ in handen heeft gekregen zou blijken dat Jamie deze vergoeding vraagt om zijn advocaten en Britneys voormalig managementbedrijf te kunnen betalen. De zangeres en haar juridische team gaan hier niet mee akkoord en staan erop dat hij zo snel mogelijk uit zijn rol als curator wordt gezet.

Vorige maand zegde Jamie toe op te stappen als toezichthouder, ‘omdat dat in het belang van zijn dochter is’. Daarbij meldde zijn advocaat dat hij geen publieke strijd met Britney wil voeren, ook al meent hij al die jaren niets verkeerd te hebben gedaan maar juist voor haar gezorgd te hebben. Mathew Rosengart, de raadsman van Britney, doet er alles aan om Spears te verwijderen. ‘Britney zal niet langer gepest of uitgebuit worden door haar vader. Ook heeft hij geen enkel recht om deze zaak te vertragen door eisen te stellen. Dit gaat niet om hem, maar om haar. En als hij daadwerkelijk zoveel van haar houdt als dat hij zegt dat hij doet, dan stopt de heer Spears per direct als toezichthouder. Dat zou het enige juiste zijn om te doen.’

Op 29 september staat de volgende zitting gepland aangaande het curatorschap.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen