×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Utopianen starten petitie tegen einde tv-show

1.12.2017 -

De deelnemers aan Utopia zijn een onlinepetitie gestart tegen het einde van de realityserie. Ze zijn het niet eens met de sluiting van het terrein waar ze een ideale samenleving proberen te bouwen.


SBS maakte donderdag bekend dat Utopia 1 juni 2018 noodgedwongen stopt, omdat het huurcontract voor het terrein bij Laren niet wordt verlengd. Onzin, vinden de vijftien 'Utopianen'. Via Instagram kondigden ze aan in actie te komen. In hun petitie stellen ze voor 'desnoods op een andere locatie' door te gaan. Inmiddels hebben meer dan 3000 mensen hun handtekening gezet.

 

De Utopianen komen in actie! Check de Utopia Courant voor meer info. #linkinbio #utopoanl #actie

Een bericht gedeeld door Utopia NL (@utopia_nl) op

Utopia begon op 31 december 2013. Het doel was in één jaar een ideale maatschappij te creëren. Die klus duurde heel wat langer, want op dit moment loopt het programma bijna vier jaar.