Ursul de Geer: Beau is mijn ideale opvolger

Ursul de Geer vindt het geen enkel probleem om zijn programma 't Is Hier Fantasties binnenkort op de buis te zien met een ander als presentator. 'Ze hadden ooit het plan om Katja Schuurman het programma te laten presenteren. Toen heb ik gezegd: de enige die het mag doen, is Beau.'

"Hij is mijn ideale opvolger, beweegt zich net zo makkelijk tussen verschillende groepen mensen als ik", gaat de presentator verder. Van Erven Dorens is een man naar zijn hart, toch vindt hij niet alles wat hij maakt mooi. "Hij doet programma’s waarvan ik vind dat hij ze niet moet doen, maar dít programma moet hij wel doen." Beau is blij met deze complimenten. "Ik vind het mooi dat je dat zegt", reageert Van Erven Dorens.

Vanaf 24 oktober is 't Is hier fantasties te zien bij SBS6. "Het programma is nog steeds hetzelfde', aldus Beau. "Het succes zit ’m in de verschillende groepen die je tegenover elkaar zet. Nette lieden in Saint-Tropez, all inclusive-resorts in Alanya, schuimparty’s… Ik weet nog dat ik schaterlachend voor de tv zat toen Ursul het presenteerde."