×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twitteraccount Gigi Hadid gehackt

Twitteraccount Gigi Hadid gehackt
11.05.2019 -

Het Twitteraccount van Gigi Hadid is vrijdag even gekaapt. Een hacker verzond via het account enkele racistische tweets. Het Amerikaanse model kon de hack na een tijdje ongedaan maken.


De hacker postte naast een aantal racistische opmerkingen ook enkele direct messages voor meet ’n greets. Ook liet hij weten op Donald Trump te stemmen. ‘De beste president ooit’, schreef hij erbij. Gigi heeft zich herhaaldelijk uitgesproken als tegenstander van de zittende Amerikaanse president. Zo liep ze te hoop tegen het inreisverbod dat Trump wilde instellen voor buitenlanders.

Na een tijdje had Gigi haar account opnieuw beveiligd zodat de hacker buitenspel kwam te staan. Ze bedankte haar volgers omdat die meteen doorhadden dat de tweets niet van haarzelf waren en er geen aandacht aan besteedden.