Twijfelt nieuwe vlam van Linda de Mol?

Jeroen Rietbergen, de voormalige grote liefde van GTST soapie Lieke van Lexmond, doet het tegenwoordig met televisie vakvrouw Linda de Mol. Toch woont de toetsenist van onder andere Marco Borsato en Candy Dulfer nog steeds onder één dak met zijn ex Lieke. Volgens insiders wil hij de definitieve keuze voor de zes jaar oudere Linda nog niet maken.

Waar De Mol, die onlangs van haar partner sinds tien jaar Sander Vahle afging, haar breuk binnen twee maanden volledig afgehandeld had, lijkt haar nieuwe jongere vriend niet zo’n haast te maken de banden met zijn ex Lieke van Lexmond te verbreken. Hij woont zelfs nog met Lieke in hetzelfde huis wat het voormalige liefdespaar een jaar geleden samen kocht. De twee kochten de begane grond en de tweede verdieping van een pand in hartje Amsterdam. Tegenwoordig woont Jeroen op de begane grond van het stulpje en Lieke vertoeft prinsheerlijk op de tweede verdieping.

Volgens de geruchten zou dit dé oplossing zijn voor Rietbergen, totdat hij zeker is van zijn liefde voor Linda. Laatstgenoemde is echter allesbehalve onzeker over haar liefde voor haar nieuwste verovering en is er van overtuigt dat er toekomst in de relatie zit. Jeroen staat dus voor de lastige opgave definitief te kiezen voor nieuwe vlam Linda of ex Lieke.

Lees meer over de relatieperikelen van deze driehoeksverhouding in de

Weekend

van deze week.