Twijfels over GTST

Oscar Aerts speelt ongeveer een jaar in Goede Tijden, Slechte Tijden. Intussen voelt hij zich als een vis in het water op de set, maar dat was in het begin wel anders. "Ik dacht dat ik het niet kon. Dat het niks voor mij was."

Volgens Oscar, die iedere avond is te zien in de rol van Vincent Muller, had het niets te maken met zijn collega-acteurs. "Het was meer de druk. Dan had ik er een week op zitten met al die teksten uit mijn hoofd leren, diende de volgende week zich al weer aan." Dat was Oscar niet gewend, maar inmiddels weet hij niet beter. "Voorlopig zien jullie mij niet vertrekken," vertelt hij aan Metro.

Oscar vertelt in het interview dat mensen hem regelmatig op straat herkennen. De meeste aandacht krijgt hij van vrouwelijke fans. "Maar niet extreem. Het is allemaal nog te handelen", aldus de acteur. "Mijn kleren worden niet van mijn lijf gerukt. Ik moet sowieso op gepaste afstand blijven, want ik heb een relatie."

Vrijdagavond is de altijd veelbesproken cliffhanger van de soap voor de zomerstop. Oscar vertelt dat zijn personage er dan achterkomt dat Maxime zijn biologische moeder is. "Maar ja, wat gaat er dan gebeuren?" Hij wil er verder niks over kwijt.