×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweeling prins Albert op 10 mei gedoopt

2.03.2015 -

De tweeling van prins Albert en zijn vrouw prinses Charlène wordt op zondag 10 mei gedoopt, zo heeft het Monegaskische hof maandag bekendgemaakt.


Op de officiële Facebookpagina van het hof staat een aankondiging. De doopceremonie, die live zal worden uitgezonden in Monaco, zal plaatsvinden in de kathedraal van het prinsdom. Na de ceremonie zal het gezin vanaf de kathedraal naar het paleis rijden. De inwoners van Monaco zijn uitgenodigd om langs de route te staan.

Prins Jacques en zijn zus prinses Gabriella werden op 10 december geboren in een ziekenhuis in Monaco. Jacques, hoewel enkele minuten jonger dan zijn zusje, is de nieuwe troonopvolger. Jongens hebben in Monaco nog voorrang op meisjes.