×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweeling George Clooney vliegt naar Milaan

5.07.2017 -

De pasgeboren tweeling van George Clooney en zijn vrouw Amal is voor het eerst op reis geweest. Ella en Alexander werden maandag meegenomen naar Milaan. Het is de eerste keer dat de baby's in het openbaar zijn gezien.


Het gezin vloog met een privévliegtuig naar de Italiaanse stad. Op een van de vliegvelden van Milaan werd George van afstand op de gevoelige plaat vastgelegd toen hij een van de baby's uit het toestel tilde, meldt TMZ. Ella en Alexander hadden beiden hun eigen wiegje. George en Amal waren hoogstwaarschijnlijk onderweg naar hun huis bij het Comomeer, ten noorden van Milaan.

De tweeling is donderdag precies een maand oud. De baby's werden op 6 juni geboren in het St. Mary's Hospital in Londen.