Tweede aangifte tegen familie Sieneke

Het verhaal over de uit de hand gelopen vrijgezellenavond van Sieneke in Barbie’s bar krijgt een vervolg. Vandaag werd namelijk een tweede aangifte gedaan.

Nadat eerder al aangifte werd gedaan door Alex, die op de avond van de vrijgezellenavond aanwezig was in Barbie’s bar, waar het feest plaatsvond, heeft nu ook Dina aangifte gedaan. Dat vertelt ze in RTL Boulevard. Zij was de eerste die zaterdagavond werd aangevallen door familieleden van Sieneke.

Ze vertelde de hele avond te zijn lastiggevallen en uiteindelijk een hand in haar gezicht te hebben gekregen van een grote, oudere man. Nadat Alex het voor haar opnam, liep het ineens uit de hand, waarbij er zelfs brandende kaarsen door de lucht vlogen.

Vandaag is bekend geworden dat er geen aangifte zal worden gedaan van vernieling van de bar. Volgens Sieneke betaalt haar familie een deel van de schade. ‘Dat heeft niets te maken met schuld bekennen, maar om de discussie niet eindeloos te laten duren.’ Michael maakt duidelijk daar ook blij mee te zijn.

De aangiftes van Alex en Dina blijven echter wel gewoon staan. Sieneke vindt dat vreselijk. ‘Mijn familieleden zijn allemaal hartstikke lief. Dit is heel triest om te horen.’