×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twee BN’ers staan op het punt van bevallen

22.02.2018 -

Er worden natuurlijk altijd baby's geboren. Momenteel wachten er nog twee bekende vrouwen op de geboorte van hun kids. Nu is de grote vraag: worden het nog februari baby's of gebeurt het dan toch in maart?


Beide dames laten weten wel klaar te zijn met de zwangerschap. De vriendin van Gregory van der Wiel, Rose Bertram, had onlangs al last van weeën en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Ze werd echter toch weer ontslagen en wacht nu thuis totdat het moment daadwerkelijk daar is: 'Kom er nou uit! We wachten op je…', schrijft ze bij de foto.

Saar Koningsberger kan al helemaal niet meer wachten. De presentatrice deelt al maanden haar zwangerschap met al haar volgers in de vorm van video's, een dagboek én foto's. Het zwanger worden, kostte haar veel moeite en nu het moment zó dichtbij is, wordt het wachten bijna ondragelijk: 'Hoi kleine gup. Van ons mag het hoor! Wanneer kom je?'

 

Come out alreadyyyyyy!!We are waiting @gregoryvanderwiel

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram) op

 

 

Hoi kleine gup.. Van ons mag het hoor!! Wanneer kom je??

Een bericht gedeeld door Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) op