×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tv-presentator Thomas Gottschalk gescheiden

Tv-presentator Thomas Gottschalk gescheiden
18.03.2019 -

De bekende Duitse televisiepresentator Thomas Gottschalk is na 42 jaar van zijn vrouw gescheiden. Dat heeft zijn manager bevestigd aan het Duitse persbureau DPA na berichtgeving in Bild. Een reden voor de breuk is niet gegeven. Het echtpaar viel vaak op door de extravagante kledingkeuze.


Gottschalk (68) is onder meer bekend als presentator van grote zaterdagavondshows en Duitse versie van Wedden dat. De blondgelokte presentator is sinds 1976 getrouwd en woonde met zijn vrouw voornamelijk in Californië. In de Verenigde Staten kan hij anoniem over straat, in Duitsland of Oostenrijk beslist niet. Daar is hij nog steeds op televisie te zien in grote programma’s.

In november moest Gottschalks vrouw nog op de vlucht voor de branden in Malibu, hun villa ging in vlammen op. Op dat moment presenteerde Gottschalk een liefdadigheidsgala in Duitsland.