×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tussenstand 3FM Serious Request klopt niet

24.12.2016 -

Er is een fout gemaakt bij 3FM Serious Request. De tussenstand van €5.140.307,- klopt niet. Daar zijn ze bij het Glazen Huis vandaag achter gekomen.


Gelukkig gaat het niet om een heel groot bedrag. Vanmorgen kwam Milan samen met zijn zus en ouders vertellen dat zijn geld niet meegenomen was in de tussenstand. 'Jullie hebben het geld op mijn tekening laten zitten en als de tekening weggegooid wordt, wordt het geld ook weggegooid', vertelde hij aan Domien Verschuuren. 

Het kereltje wees zijn kunstwerk aan voor Domien, die tot zijn grote schrik zag dat er inderdaad nog muntgeld op de tekening zat. Er zat nog een muntje van €1,- op. Milan kreeg de euro terug om die vervolgens door de brievenbus te mogen gooien.