×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tsjechische songfestivalzanger in ziekenhuis

30.04.2018 -

De Tsjechische deelnemer aan het Eurovisiesongfestival ligt in het ziekenhuis in Lissabon. Mikolas Josef is gewond geraakt tijdens een repetitie, bevestigt hij op Instagram.


De 22-jarige zanger maakte tijdens de act rond zijn lied Lie To Me een acrobatische sprong. Hij kreeg na afloop van de eerste repetities last van zijn rug en werd voor de zekerheid door de arts op het songfestivalterrein doorverwezen naar het ziekenhuis voor een check-up.

'Ik kan bevestigen dat ik gewond ben geraakt tijdens de repetitie en na een aantal uren werd de situatie alleen maar erger. Ik kan nu niet eens meer lopen', schrijft Mikolas. De Tsjechische zanger is doorverwezen naar een ander ziekenhuis in de Portugese hoofdstad. 'Dank voor alle beterschapwensen en gebeden. We doen onze uiterste best om me snel weer op de been te krijgen'.

Mikolas doet mee aan de eerste halve finale op dinsdag 8 mei en is vastbesloten op tijd opgeknapt te zijn: 'Ik treed op, wat er ook gebeurt'.