×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trump’s kapsel uitgelegd in nieuw boek

9.02.2018 -

Wat is er al oneindig veel geschreven over het kapsel van de Amerikaanse president Donald Trump. En nu is er eindelijk het antwoord op de vraag die iedereen zichzelf al zo lang stelt. Wat is er toch met dat kapsel aan de hand?


Het kapsel van de Amerikaanse president is een gevolg van een zogeheten 'scalp-reduction surgery'. Een operatie waarbij een chirurg de kale plekken op het hoofd wegsnijdt, om vervolgens de gedeeltes waar wél haar groeit aan elkaar vast te naaien. En daarnaast een heleboel haarlak om de overige haren op zijn plaats te houden in combinatie met goedkope haarverf. Dat staat te lezen in het nieuwe boek Fire And Fury: Inside The Trump White House.

In het boek staat ook te lezen dat dochter Ivanka Trump het kapsel van haar vader meermaals belachelijk maakt tegenover haar vrienden: ‘Ze heeft vaak aan haar vrienden uitgelegd hoe het haar van haar vader in elkaar zit: een eiland dat is over gebleven na de operatie, omsingeld door een vurige cirkel van haar aan de zijkanten en de voorkant. Al die uiteinden van het haar komen samen in het midden en zijn vervolgens met haarlak naar achteren gekamd over de kale plekken heen’, aldus journalist én schrijver van het boek Michael Wolff.

‘De kleur komt door goedkope haarverf wat eigenlijk langer had moeten intrekken om de juiste kleur te krijgen. Maar door de ongeduldigheid van de president resulteerde de verf in de komische haarkleur die de president nu heeft’, aldus Michael.

In de video hieronder is de bewuste kaalheid van de president goed te zien, wat veel hilariteit over de hele wereld heeft opgeleverd: