×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje Oosterhuis viert verjaardag zoon Jonas

Trijntje Oosterhuis viert verjaardag zoon Jonas
17.09.2016 -

Trijntje Oosterhuis staat zaterdag op Instagram stil bij de verjaardag van haar oudste zoon. Jonas is zaterdag twaalf geworden en om dat te vieren plaatste zijn moeder een foto van een groot cadeau en ballonnen in de letters van zijn naam op het sociale medium.


"Wat een feest en groot geluk om jouw moeder te mogen zijn! Je bent een heerlijk zingend vrolijk mannetje. En ook jij maakt al 12 jaar de wereld veel mooier!", schrijft de zangeres bij de post.

Jonas is de oudste zoon van Oosterhuis en haar ex-man Sander van den Eeden. Samen kregen zij ook zoon Marijn (9). In december 2015 beviel de zangeres van dochter Maël Joni, haar eerste kind met Alvin Lewis.