×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje Oosterhuis viert eerste verjaardag van dochtertje

8.12.2016 -

Hoera! Maël is vandaag 1 jaar geworden. Het dochtertje van Trijntje Oosterhuis wordt vandaag vast goed verwend door de familie. Dat begint al met een prachtige taart.


De oom van Maël heeft speciaal voor het meisje een verjaardagstaart gemaakt. De broer van Alvin, de vriend van Trijntje, maakte een taart met Maël haar naam en een grote dobbelsteen ernaast. Vol trots toonde de zangeres de creatie gisteravond op Instagram. 

Vandaag deelt ze de meest lieve kiekjes van haar dochtertje in een collage op het sociale medium. 'Dit prachtige lieve meisje is vandaag 1 jaar geworden! We kunnen ons niet meer voorstellen hoe het leven was zonder jou mooie Maël!', schrijft de zangeres. Ook papa Alvin deelt een collage aan foto's van het meisje. Broers Marijn en Jonas feliciteren hun zusje ook op Instagram. 

Maël is het eerste kindje van Trijntje en Alvin samen. Met ex Sander van den Eenden kreeg Trijntje twee zoons: Marijn en Jonas. Alvin heeft uit een eerdere relatie ook een zoontje. 

 

Onze liefde is vandaag 1 jaar geworden. Maël Joni Ronde we love you!!!

Een foto die is geplaatst door Alvin Lewis (@shadoseeka) op

 

Mijn zusje is jarig

Een foto die is geplaatst door Marijnvandeneeden (@marijnvandeneeden3107) op

 

Happy B day kleine Maël !! Super gefeliciteerd met je 1e verjaar dag ! Have a Nice day Maël !

Een foto die is geplaatst door Jonas (@j.vde179) op