×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trey Songz aangeklaagd voor seksueel misbruik

Trey Songz aangeklaagd voor seksueel misbruik
4.01.2020 -

Trey Songz is 2020 niet zo positief begonnen, want de zanger is aangeklaagd voor seksueel misbruik. Het slachtoffer, dat anoniem wil blijven, wil een schadevergoeding van 10 miljoen dollar. Dat meldt The Blast.


De vrouw uit Georgia claimt dat Songz, echte naam Tremaine Neverson, haar heeft aangerand terwijl ze allebei op een feestje waren in een nachtclub in Miami, Florida. Dat gebeurde in 2018. Volgens de vrouw waren ze eerder op de avond op een feestje van een andere rapper, maar Neverson wilde het feestje ergens anders voortzetten. In de nachtclub waar ze daarna belandden, zou de muzikant zijn hand onder haar jurk hebben gestopt tegen haar wil. Ook zou er een andere vrouw het slachtoffer zijn geworden van Trey die avond.

Songz heeft nog niet gereageerd op de aanklacht. De zanger werd vier maanden geleden ook aangeklaagd voor huiselijk geweld. Toen zou hij op een feestje ook te ver zijn gegaan en een vrouw hebben geslagen. Het slachtoffer moest met een hersenschudding naar het ziekenhuis.