×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Touriya Haoud dankbaar voor steun na bekendmaking ziektediagnose

Touriya Haoud dankbaar voor steun na bekendmaking ziektediagnose
6.02.2020 -

Eerder deze week werd bekend dat er bij Touriya Haoud lymfeklierkanker is ontdekt. Op Instagram bedankt de actrice haar volgers voor alle lieve berichten die ze heeft ontvangen.


‘Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor alle lieve berichten. Ik ben overspoeld door de liefde en steun die ik van jullie heb gekregen, ik wou dat ik iedereen één voor één kon antwoorden’, schrijft ze. ‘Bedankt dat jullie voor me bidden. Het gaat een reis worden, maar ik hoop jullie te kunnen inspireren tijdens mijn genezing.’

https://www.instagram.com/p/B8Mp40cBcXL/?utm_source=ig_web_copy_link

Touriya Haoud had de laatste tijd last van vermoeidheidsklachten en dacht zelf aan stress. Toch bleek het niet om stress te gaan. De kanker zit volgens haar woordvoerder in haar nek, borst en longen. De actrice ondergaat de komende tijd een intensieve chemokuur.

Lees ook:

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’

ZIEN: Dít is de schoondochter van Linda de Mol

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’