Tori Spelling eist hoge schadevergoeding voor brandwond

Onlangs werd bekend dat Tori Spelling's financiële situatie niet al te best is. Nu zou de actrice tegenover vrienden beweren misschien nooit meer te kunnen werken. Tori zou kampen met psychische en emotionele problemen.

Tori Spelling is desperaat op zoek naar middelen om haar uit haar financiële crisis te halen. Maar volgens de actrice zal dat niet snel gebeuren met een nieuwe acteerklus, zo meldt RadarOnline. Sterker nog, Tori beweert misschien nooit meer te kunnen werken. De blondine zou aan vrienden vertellen dat ze niet in staat is de werken sinds de brandwond die ze opliep in teppanyaki-restaurant Benihana. De actrice heeft het restaurant aangeklaagd. Tori zou vrienden vertellen 'dat het te pijnlijk is om te werken,' vertelt een bron aan Radar. 'Er is vreselijke schade opgelopen en Tori voelt haar rechterhand vaak niet. Ze gaat niet werken tot de rechtzaak is afgehandeld. Tori is onzeker of ze wel ooit nog zou kunnen werken vanwege de psychische en emotionele schade. Ze eist veel schadevergoeding van Benihana.'  

Radar Online berichtte onlangs dat de actrice geld zou vragen aan vrienden, omdat ze problemen heeft met het betalen van haar rekeningen. Misschien zal de (mogelijke) schadevergoeding de financiële problemen van de actrice verhelpen..