Tori Spelling blut

Tori Spelling's financiële situatie zou niet al te best zijn. De actrice heeft moeite met het betalen van haar rekeningen en ze zou zelfs vrienden om geld vragen.

Tori Spelling is blut. De actrice kan haar rekeningen niet betalen en zou zelfs vrienden vragen om geld, zo meldt RadarOnline. Een bron laat weten dat toen Tori een goede vriendin, een andere bekende actrice, vroeg om geld het duidelijk werd dat de familie geldproblemen heeft. 'Ze is nog schoolgeld verschuldigd voor de privéscholen van Liam en Stella (de kinderen van Tori) en ze dreigt grote bezittingen opgeborgen in een opslagruimte kwijt te raken, omdat daar de rekeningen ook niet voor zijn betaald.' Tori zou er een grote hoeveelheid gedenkwaardige spullen, kleding en andere bezittingen hebben in de ruimte. 'De maandelijkse rekening is erg hoog,' legt de bron uit. 'Als Tori niet betaald, zal de inhoud worden geveild. De familie heeft geen spaargeld meer over.'

Zowel Tori zelf als haar man Dean McDermott heeft geen acteerwerk op de agenda staan. 'Vrienden van het stel hebben ze geadviseerd om banen buiten het acteren om te zoeken, maar de actrice ziet dat niet zitten en claimt dat ze niks anders kan. Maar met vier kinderen zou Tori elke baan moeten aannemen die ze kan vinden,' vervolgt de bron.

ADVERTISEMENT
 

Tori komt uit een familie met veel geld, maar de laatste persoon die ze ooit om geld zou vragen is haar moeder Candy. De oorzaak van hun problemen zou altijd geld zijn geweest sinds Aaron Spelling (Tori's vader) overleed en haar 'slechts' 1 miljoen dollar heeft nagelaten. Volgens Tori heeft ze ook moeite met het vinden van werk vanwege de brandwond op haar arm die ze opliep in een restaurant. Vanwege de financiële problemen is de familie al van hun huurmansion naar een kleiner optrekje verhuisd.

Tori vertelde voor het eerst over haar financiële problemen in haar laatste boek Spelling It Like It Is. Daarin schreef ze dat ze een serieuze schulden heeft en aan het randje van een financiële crisis zit na het nemen van slechte vastgoedinvesteringen.