Top Gear-duo slaat BBC-aanbod af

Richard Hammond en James May hebben een aanbod van de BBC afgeslagen om de laatste drie afleveringen van het seizoen van Top Gear met zijn tweeën te presenteren. De heren zouden het werk niet zonder Jeremy Clarkson willen doen.

Hammond en May kregen van de directie van de BBC te horen dat de laatste drie shows zouden bestaan uit voorheen opgenomen segmenten en een aantal studio-opnamen met alleen de twee heren. ''Ze wilden het niet doen zonder Jeremy, dus de gesprekken kwamen niet van de grond'', vertelt een BBC-ingewijde aan Mirror. ''Er heerst een gevoel van 'alles of niets'.''

Richard en James willen dan misschien geen Top Gear-afleveringen opnemen zonder de vorige week geschorste Jeremy, thuiszitten vinden ze ook niets. Beide presentatoren uitten woensdag op Twitter hun verveling nu ze werkloos op de bank zitten.

Naar verwachting krijgt Clarkson nog deze week te horen of hij wordt ontslagen of weer aan het werk mag. De presentator en de Top Gear-producent die hij zou hebben geslagen omdat er geen avondeten was geregeld, zijn namelijk inmiddels allebei gehoord door een onderzoekscommissie van de BBC.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen