Top 5 Populaire vakantiebestemmingen

Na maanden hard werken, zijn de sterren wel toe aan een heerlijke vakantie. De meeste BN'ers zoeken de zon op en anderen kiezen voor de Big Apple, maar waar op de wereld loop je nou de meeste kans om een ster tegen het lijf te lopen?

Ibiza
Met stip op één staat het vakantie-eiland Ibiza. Jaarlijks reist bekend Nederland maar al te graag af naar dit zonnige oord. Er is voor ieder wat wils: van prachtige stranden tot de feestjes waar iedereen gezien wil worden. Yolanthe en Wesley vierden dit jaar hun 5-jarig huwelijksfeest op het eiland en Marco Borsato zette zijn moeder voor haar 70ste verjaardag in het Spaanse zonnetje. Behalve Nederlandse sterren als Johnny de Mol, Nigel de Jong, Bridget Maasland, Patty Brard en Gerard Joling loop je ook een grote kans om internationale sterren als Paris Hilton of Leonardo DiCaprio tegen het beroemde lijf te lopen.

 

Marbella
Marbella is ook een favoriet onder de BN’ers. De ouders van Nicolette van Dam hebben er een huis en dus is de RTL-presentatrice steevast iedere zomer in Spanje te vinden. Ook Paul de Leeuw en zijn man bezitten een huis in Marbella, en Daphne Deckers en haar gezin streken dit jaar ook neer in de Spaanse badplaats.

 

 

Zuid-Frankrijk
Menig ster laat de keuze vallen op Zuid-Frankrijk. Zo werd dit jaar onder andere Marly van der Velden, met gezin, gesignaleerd in St. Tropez.. Voor Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate Verbaan is Zuid-Frankrijk ook een hotspot. Grote kans dat de presentator van RTL-Boulevard tijdens de lunch naast internationale sterren als Joan Collins en Elton John aanschuift, want ook zij verblijven iedere zomer in Zuid Frankrijk.

 

Dubai
In de zomer moet je er vanwege de hoge temperaturen niet zijn, maar tijdens de Nederlandse winter is het goed toeven in Dubai. Ook de sterren hebben de Verenigde Arabische Emiraatse stad inmiddels weten te vinden. Jan Smit, Albert Verlinde en Ali B komen maar wat graag een weekje naar de zon tijdens de lange Nederlandse winter.

 

New York
New York, de grootste stad van de Verenigde Staten, heeft op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. Wie wil nou niet een leuke selfie maken op Time Square? Katja Schuurman en haar nieuwe vriend Freek van Noortwijk brachten er hun eerste liefdesvakantie door. Maar ook Ferry Doedens, Paul de Leeuw en andere BN'ers weten de bruisende metropool te vinden. Dit jaar brachten zelfs koning Willem-Alexander en koningin Màxima met hun kinderen een privé-bezoekje aan de stad die nooit slaapt.