Tooske krijgt een meisje!

Tooske en haar man Bastiaan Ragas verwachten samen weer een meisje. Dat meldt De Telgraaf. De Idols-presentatrice uit de oude doos, werd onlangs gespot, terwijl ze de winkels in de Amsterdamse Kalverstraat onveilig maakte met haar creditcard. In een tijdsbestek van een paar uur shopte ze een lime-groen en een roze baby outfitje bij elkaar. Kleertjes die een pasgeboren meisje beter zouden staan dan een klein jongetje toch? Of bereid Tooske zich voor op een klein metromannetje? 

Bastiaan en zijn liefje hebben samen al een dochtertje van één jaar, Leentje genaamd. Deze spruit was helaas niet van de partij tijdens de shoppingsexpeditie voor haar nieuwe zusje. Hoewel mevrouw Ragas nauwelijks kan wachten op de komst van haar tweede, verheugt ze zich iets minder op de bevalling. De geboorte van haar eerste dochter Leentje bleek nog een behoorlijke opgave voor de tengere Toos. “Ik heb nog nooit zo veel pijn gehad. Maar het cliché klopt. Wanneer je dan na vijfenhalf uur ellende zo’n prachtig gezond kindje in je armen houdt, vergeet je snel weer. En ik ben heel dankbaar dat ik er zonder kleerscheuren van af ben gekomen”, aldus de blonde presentatrice. 

Volgens Tooske heeft ook Bastiaan geleden onder haar bevalling. “Hij vond het niet leuk mij zo te zien en hij heeft al die uren naast mij gezeten. Maar al twee minuten na de geboorte riep hij dolenthousiast: ’Oh wat geweldig, ik wil er nog één’.” Waar kinderen die vragen nogal eens worden overgeslagen, hoeft volwassen Bastiaan over zijn wensen niet te klagen….Tooskes baby komt in mei.