×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tony Neef weer kaal

22.01.2018 -

Tony Neef kruipt in de huid van Oom Fester in de Nederlandse versie van de musical The Addams Family. Dat betekent haar eraf, want de griezeloom is bekend van zijn kale knikker.


"Het is de tweede keer dat ik met een kale kop in een musical verschijn", zegt Neef in De Telegraaf. "In 2012 moest mijn haar er ook al af toen ik in Annie de rol van de humeurige miljonair Oliver Warbucks speelde".

Het is trouwens nog niet zeker of Tony's haar er ook echt afgaat voor zijn nieuwe rol. "Nou het is wel een dingetje hoor. Ik twijfel enorm. De rol van Oom Festen wordt nu eenmaal wereldwijd gespeeld door een meneer met een kale schedel. Daar kan ik moeilijk van afwijken. Maar om nu weer voor maanden haarloos door het leven te gaan…ik weet het nog niet. Misschien dat ik met wat kunstgrepen een soort plastic kap over mijn hoofd schuif. Daarvoor moet ik dan wel anderhalf uur, voor de voorstelling, in de schmink, maar dat is ook een mogelijkheid. Ik kan er nog even over nadenken, want de première is pas in het najaar".

Neef staat in The Addams Family naast Johnny Kraaijkamp en Pia Douwes op het podium. Eerder werd al bekend dat zij de rollen van respectievelijk Gomez en Morticia Addams zullen spelen.