×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Hanks ziet romance met Channing Tatum wel zitten

27.10.2016 -

Tom Hanks is erg enthousiast over de remake van zijn film Splash met Channing Tatum in de rol van zeemeerman. Tegenover New York Daily News verklaarde de acteur dat hij niet gevraagd is voor de film, maar er graag in zou spelen.


'Ik juich dit enorm toe', zegt de 60-jarige over de plannen voor een versie van Splash waarin de genderrollen zijn omgedraaid. 'Waarom niet?'

Disney kondigde deze zomer aan groen licht te hebben gegeven voor de remake, waarbij Ron Howard is betrokken als producent. Howard regisseerde in 1984 het origineel van de film, waarin Hanks als een blok valt voor een vrouw (Daryl Hannah) die in het geheim een zeemeermin blijkt te zijn.

Hanks is er zelfs voor de remake nog een extra twist te geven: 'Als ze echt dapper zijn, vragen ze mij terug als Allen en ga ik er met Channing Tatum vandoor. Dat zou pas een vooruitstrevende film zijn.'