×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Hanks en Rita Wilson 30 jaar getrouwd

1.05.2018 -

Dertig jaar getrouwd zijn is op zich al uniek, maar dat is het zeker in Hollywood. Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson bereikten deze mijlpaal maandag en vierden dit afgelopen weekend met een spetterend feest.


Op social media postten zowel Tom als Rita een foto, waarop ze dertig jaar geleden en nu te zien zijn. "30 jaar op 30 april, van '88 tot '18…dat zijn magische nummers!" schreef Tom erbij.

De Hanksjes vierden hun 30-jarig jubileum met een rits aan sterren. Zo waren onder anderen de Obama's, Oprah Winfrey en haar partner Stedman Graham, Kurt Russell en Goldie Hawn, talkshowpresentatoren Jimmy Kimmel en Conan O'Brien, en Kate Hudson aanwezig.

Volgens de Oscarwinnende acteur is het geheim van hun goede huwelijk dat hun eerste ontmoeting 'als thuiskomen voelde'. 'Ik had meteen het idee dat ik met haar samen wilde zijn, we zijn getrouwd voor de juiste redenen. Omdat we graag bij elkaar wilden zijn.'